Σήμερα η ανακοίνωση της Επιτροπής Ειδικών για lockdown Μαρτίου στην Αττική

Ολοκληρώθηκε στις 14.40 η έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Βασίλη Κικίλια, του Νίκου Χαρδαλιά, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Παναγιώτη Αρκουμανέα, κατά τη διάρκειας της οποίας συζητήθηκε η επιβολή ολικού lockdown.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Βασίλης Κικίλιας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής Ειδικών και την απόφασή της για το αν πρέπει να μπει η Αττική σε νέο ολικό lockdown.

«Πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων. Ζήτησε την έκτακτη σύγκληση τα επιτροπής των επιστημόνων, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων για την Αττική.

Η συνεδρίαση θα γίνει σήμερα κι αν παρθούν αποφάσεις θα πραγματοποιηθούν από αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε υψηλά επίπεδα τα σημερινά κρούσματα

Σε πολύ υψηλά επίπεδα αναμένεται να κινηθούν σήμερα, Τρίτη, τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο ΕΟΔΥ.

Δεδομένου ότι νωρίς το μεσημέρι είχαν ήδη ξεπεράσει τα 1.000, εκτιμάται ότι δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και τα 1.700 και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο έπεσε στο τραπέζι το σενάριο του ολικού lockdown.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...