«Σε βλέπω ανανεωμένο» – Τι είπε ο πρίγκιπας Κάρολος στον Τσίπρα

Τον διάλογο που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρίγκιπα Κάρολο, την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί και τον ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν έφερε στο φως της δημοσιότητας το ieidiseis.gr.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το ieidiseis.gr, ο Κάρολος όταν αντίκρισε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο στο επίσημο δείπνο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, θυμήθηκε την ελληνική φιλοξενία του 2018 κατά την επίσκεψη του Πριγκιπικού ζεύγους στη Αθήνα και την Κρήτη.

Η γαλλίδα υπουργός Άμυνας θυμήθηκε τη διαπραγμάτευση του 2015, ενώ ο ρώσος πρωθυπουργός έσπευσε να του αποκαλύψει ότι πριν τον επιλέξει ο Πούτιν για πρωθυπουργό είχε συνεργασία με τον Πιτσιλή.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Πως περνάς τώρα στην αντιπολίτευση. Σε βλέπω ανανεωμένο, έφυγε το βάρος από πάνω σου…

ΤΣΙΠΡΑΣ: Μια χαρά είμαι, προσωπικά, με περισσότερο χρόνο για τα παιδιά.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Το 18 πέρασε πολύ ωραία, μας έμεινε αξέχαστη η φιλοξενία σας, ιδίως η Κρήτη.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Το πιο εντυπωσιακό ήταν η βόλτα σας στην Ερμού και την πλατεία της Αγίας Ειρήνη στο κόσμο στην αγορά και οταν ειπιατε κρύο καφέ φρέντο ,χωρίς καλαμάκι.

ΚΑΡΟΛΟΣ: Και το ξέρω ότι αυτό έκανε εντύπωση.

Θερμή και ιδιαιτέρως εκφραστική η γαλλίδα υπουργός Άμυνας όταν συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα. Παρουσία του Ρρώσου πρωθυπουργού και πολλών άλλων παρευρισκόμενων του λέει: «Παρακολουθούσα στενά τη διαπραγμάτευση του 2015! Πόσο δίκιο είχατε απέναντι στη σκληρή Ευρώπη και στην αδιάλλακτη Γερμανία».

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και του λέει: «Επί δίκης σας πρωθυπουργίας είχε συναντήσει τον Πιτσιλή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων».

Πηγή: ieidiseis.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...