Σε κατ’ οίκον περιορισμό προσωρινά η 36χρονη καθηγήτρια για την αποπλάνηση του 13χρονου

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στη 36χρονη φιλόλογο, που κατηγορείται, μετά από καταγγελία, ότι φέρεται να είχε ερωτικές επαφές με 13χρονο μαθητή. Αποφασίστηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός της προσωρινά, ενώ το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την προφυλάκισή της ή όχι, μέχρι να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια απολογήθηκε την Παρασκευή (12/02) για δύο κακουργήματα, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης σε ασέλγεια. Η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της καθηγήτριας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ενώ η εισαγγελέας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, θα επιλύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, εντός τριών ημερών. Μέχρι τότε η φιλόλογος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια στην απολογία της, ζήτησε μετανιωμένη συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένεια του.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι βρέθηκαν «βροχή» ερωτικών μηνυμάτων από την καθηγήτρια στον 13χρονο και του ορκιζόταν αιώνια πίστη. Με την ίδια να δηλώνει συγκλονισμένη και να προσπαθεί να «αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεων της», με βάση τα όσα είπε ο δικηγόρος της.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...