Σε διαφορετικό νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος για καρδιολογικές εξετάσεις

«Ο Δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε σήμερα από το Νοσοκομείο του King Edward VII στο Νοσοκομείο του St Bartholomew όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να τον αντιμετωπίζουν για λοίμωξη, καθώς και να κάνουν εξετάσεις και παρατήρηση για μία υπάρχουσα καρδιακή κατάσταση. Ο δούκας ανταποκρίνεται στη θεραπεία αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

Αυτό αναφέρθηκε σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από το παλάτι τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος εισήχθη σε νοσηλεία στις 16 Φεβρουαρίου.

Μετά από 13 ημέρες στο «King Edward VII», κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του ως «προληπτικό μέτρο» αφότου ένιωσε αδιαθεσία, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα. Εκεί, τον είχε επισκεφθεί μόνο ο γιος του πρίγκιπας Κάρολος.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου ανταποκρίνεται στη θεραπεία και δεν υποφέρει. Αναμένεται, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σημειώνεται, ότι ο σχεδόν αιωνόβιος (θα γίνει 100 χρονών το καλοκαίρι) σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, αποσύρθηκε από τα κοινά το 2017 λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Επίσης, είχε μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019. Το 2011 του τοποθετήθηκε στεντ.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...