Σε αστυνομικό κλοιό και η Πάτρα: Ένταση στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου – Πάνω από 10 προσαγωγές (video)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ και στην Πάτρα για την παρεμπόδιση όσων θα επιχειρήσουν να πάνε στο κέντρο για να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις και πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου, χωρίς να απουσιάσει η ένταση, όπως έγινε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη Πάνω από 10 προσαγωγές στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «PatrasTimes», υπήρξε μπλόκο δεκάδων αστυνομικών στην πύλη εισόδου, όπου περισσότερα από 20 άτομα ακινητοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να μείνουν στο έδαφος.

Σύμφωνα με το «thebest», άτομα συγκεντρώθηκαν στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, στο πρώην παράρτημα στην Κορίνθου έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν με ντουντούκες από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν λέγοντας πως τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η οδός Κορίνθου είναι κλειστή από το ύψος της Ερμού ενώ η δεύτερη ομάδα συγκεντρωμένων που ήταν στην Κορίνθου και Ζαΐμη έχει μετακινηθεί από το σημείο προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Δυνάμεις των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρίσκονται πριν και μετά το παράρτημα και έχει δημιουργηθεί αστυνομικός κλοιός. Οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής έχουν, μάλιστα, ενισχυθεί με διμοιρίες ΜΑΤ από άλλες περιοχές. Στόχος είναι η αποτροπή πραγματοποίησης πορείας…

Έξω από το κτήριο βρίσκονται συγκεντρωμένοι, οι οποίοι είχαν προαναγγείλει πορεία για την σημερινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

10 προσαγωγές – Τι λέει η ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρθηκε, σε περισσότερες από 10 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, όταν ομάδα νεαρών επιχείρησε να στήσει οδοφράγματα στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της πλατείας Κωνσταντίνου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ομάδα των νεαρών τοποθέτησε κάδους απορριμμάτων στο οδόστρωμα της οδού Κορίνθου και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά στο σημείο βρέθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ η ομάδα των νεαρών κατευθύνθηκε προς την οδό Αγίας Σοφίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις ακολούθησαν τους νεαρούς και στην συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές.

(πληροφορίες από PatrasTimes, thebest)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...