Σάλος στην ΕΛΑΣ: Αστυνομικοί έκαναν «κορονοπάρτι» μέσα στη ΓΑΔΑ (video)

Αγανάκτηση και σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία από «κορονοπάρτι» που έλαβε χώρα μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και ήδη για το διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Φαίνεται ότι τα κορονοπάρτι καλά κρατούν όχι μόνο σε διάφορα διαμερίσματα, όπως τελευταία και στην Κυψέλη, αλλά ακόμα και στη… Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Star».

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία εμφανίζονται έξι αστυνομικοί, με πολιτική ενδυμασία, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες και χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας για την πανδημία, να πίνουν ουίσκι και βότκα. Όλα αυτά, συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας. Όπως ανέφερε το Star, το πάρτι έγινε πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.

Την προκλητική εικόνα, κοινοποίησαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο και κατά συνέπεια, προκλήθηκε οργή στους συναδέλφους τους της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι βρίσκονται στον δρόμο, καθώς καλούνται  – όπως είπαν –  να ελέγχουν την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορονοϊού.  Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που κάποιοι με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους, τούς ακυρώνουν.

Σημειώνεται, δε, ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100, ήδη υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει από τον ιό.

Πηγή: STAR News

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...