Σάλος με «κορονοπάρτι» υγειονομικών στο ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη – Ερευνάται από τη διοίκηση (video)

Μεγάλος είναι ο σάλος που έχει προκληθεί εξαιτίας ενός κορονοπάρτι που φέρεται να έλαβε χώρα ανήμερα της Τσικνοπέμπτης στην ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Με βάση τις φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και πρόδωσαν τους συμμετέχοντες, τουλάχιστον 15 άτομα βρέθηκαν στην ταράτσα του κτηρίου, χωρίς να υπάρχουν αποστάσεις, τη στιγμή που σε όλη τη χώρα ισχύουν αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Το εν λόγω οπτικό υλικό, δημοσίευσε ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός «TV100» και συγκεκριμένα η εκπομπή «Δημότης On Line».

Στο άκουσμα της είδησης , η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ διέταξε διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε το «κορονο-τσίκνισμα» ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ:

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώσης της Διοίκησης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ αναφορικά σε συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι ίδια ημέρα έγινε «κορονοπάρτι» και στο κτήριο που στεγάζεται η γγ Πολιτικής Προστασίας, θέμα που, επίσης, δημιούργησε σάλο. «Αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με το Υφυπουργείο μας», απάντησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κλίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

(Πληροφορίες: MEGA)

Φωτογραφία: TV100

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...