Πτήση θρίλερ στις ΗΠΑ – Φωτιά σε κινητήρα, ο ουρανός «έβρεχε» κομμάτια του αεροσκάφους (video)

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν στις ΗΠΑ 231 επιβάτες πτήσης της «United Airlines», όταν στο «Boeing 777-200» υπήρξε βλάβη στον έναν (δεξιός) από τους δυο κινητήρες με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά. Η πτήση θύμισε… θρίλερ, και ο ουρανός «έβρεχε» κομμάτια του αεροσκάφους, σε προάστιο του Ντένβερ.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή όταν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη. Όπως εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) μέσω Twitter, το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση με προορισμό τη Χονολουλού «επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη βλάβη που υπέστη στον δεξιό κινητήρα του λίγο μετά την απογείωση».

Ο ιδιοκτήτης της αυλής όπου έπεσε το επιβλητικό κομμάτι από το στόμιο του κινητήρα, Κέρμπι Κλέμεντς έκανε λόγο στο τηλεοπτικό δίκτυο «CNN» για μια «λιγάκι συνταρακτική» εμπειρία.

«Προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου προτού πέσει στο πλάι», είπε προτού προσθέσει πως άλλο ένα μεγάλο κομμάτι από τον κινητήρα του αεροσκάφους άνοιξε τρύπα με διάμετρο 1,5 μ. και πλέον στην οροφή γείτονά του.

Η «FAA» ανέφερε πως είναι «ενήμερη για συντρίμμια που έπεσαν κατά μήκος της πορείας που ακολούθησε το αεροσκάφος» ενώ η «United Airlines» διαβεβαίωσε μέσω Twitter (@United) ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη.

(πληροφορίες από airlive.net)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...