Προσπάθησαν να κρεμάσουν πανό για τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας – Επτά προσαγωγές

Σε προσαγωγή επτά ατόμων, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί της ΔΑ Φθιώτιδας, καθώς τα άτομα αυτά επιχείρησαν να κρεμάσουν πανό στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται ο τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, ύστερα από τις επιπλοκές στην υγεία του εξαιτίας της απεργίας πείνας που κάνει από τις 8 Ιανουαρίου, με αίτημα να μεταχθεί από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr», η κίνηση αυτή έγινε αμέσως αντιληπτή από τους πολυάριθμους αστυνομικούς, τόσο φανερούς όσο και μυστικούς, οι οποίοι περιπολούν όλο το 24ωρο στο κτήριο που ωοσηλεύεται ο πολυισοβίτης.

Έτσι, οι ειδοποίησαν τα περιπολικά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στη περιοχή των Γαλανέικων πέντε άτομα και αμέσως μετά άλλα δύο που επέβαιναν σε μηχανάκι και κρίθηκε ότι είχαν σχέση με τους υπόλοιπους.

Το απόγευμα της εν λόγω ημέρας, ήταν γνωστό ότι είχε δοθεί ραντεβού μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου για εκδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα σε, Αθήνα (Προπύλαια), Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου), Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), Αγρίνιο και Καρδίτσα. Έτσι όλες οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ήταν σε επιφυλακή και στη Λαμία.

Στην Αθήνα, μάλιστα, σημειώθηκαν βίαια επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας, με τη δεύτερη να προχωρά στη ρίψη χημικών.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...