Προσαγωγή φωτορεπόρτερ από τη συγκέντρωση για Κουφοντίνα – Τι λέει η ΓΑΔΑ

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων και δηλώσεων, διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξε σύλληψη φωτορεπόρτερ», όπως ανέφερε η ΓΑΔΑ για το εν λόγω περιστατικό κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΓΑΔΑ υποστήριξε ακόμη ότι «από την περιοχή της Πλατείας Συντάγματος προσήχθησαν σήμερα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ημεδαπός, ο οποίος δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο επιβεβαιωτικό της προφορικής του δήλωσης ότι είναι φωτορεπόρτερ. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αποχώρησε».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Documento, οι αστυνομικοί πλησίασαν τον φωτορεπόρτερ και τον προσήγαγαν χωρίς εξηγήσεις, παρότι επέδειξε σχετικό έγγραφο, που πιστοποιούσε ότι εργάζεται στο εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Μάριος – Ραφαήλ Μπίκος, ο οποίος ανάρτησε μάλιστα και σχετικό βίντεο, μετά την προσαγωγή του, τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, μέσα σε περιπολικό με τέσσερα άτομα, για εξακρίβωση στοιχείων και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτά είναι τα βίντεο που κοινοποίησε ο φωτορεπόρτερ του Documento:

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Τετάρτης (03/02), συγκέντρωση αλληλεγγύης στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, όπου σημειώθηκαν ήπια επεισόδια μεταξύ των συμμετεχόντων και της αστυνομίας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...