Πρώην υπουργός της ΝΔ: Το άγριο ξύλο στη Νέα Σμύρνη αποτελεί ένδειξη ότι χάθηκε η μπάλα

Αντιδράσεις και στον χώρο της κεντροδεξιάς έχει προκαλέσει το χθεσινό όργιο αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, με μία εξ αυτών να έρχεται από τον «γαλάζιο» πρώην υπουργό Εσωτερικών και δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο.

Αναλυτικότερα, σε άρθρο του με τίτλο «Μπέρδεψαν την Νέα Σμύρνη με τα Εξάρχεια» που δημοσιεύεται στον φιλοσαμαρικό ιστότοπο antinews.gr, ο κ. Ντινόπουλος εκτιμά ότι «το άγριο ξύλο στην πλατεία Νέας Σμύρνης αποτελεί ένδειξη ότι, πλέον, χάθηκε η μπάλα».

Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, «στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία εκτίναξε το ποσοστό της στην Νέα Σμύρνη από 29,67% (το 2015) σε 42,18% (το 2019). Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι και κάθε είδους επίσημοι έχουν «τιμήσει με την παρουσία τους» την πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου χθές αντί για δέηση έπεσε η «αγιαστούρα». Έτσι αυτή την φιλήσυχη (και «σεβαστική») πλατεία της Νέας Σμύρνης μετατράπηκε από την αστυνομία σε πλατεία Εξαρχείων».

Ο κ. Ντινόπουλος τονίζει ότι «οι αστυνομικοί φέρουν την λιγότερη ευθύνη (εκτός μίας-δύο εξαιρέσεων)», προσθέτοντας ότι «η ευθύνη είναι πολιτική, δεν είναι επιχειρησιακή».

«Το γεγονός ότι στην κορύφωση του σκληρότερου lockdown (πιθανώς και παγκοσμίως) κινδυνεύουν με κατάρρευση τόσο το ΕΣΥ όσο και η εθνική οικονομία δείχνει ότι (διάολε!) κάτι δεν πηγαίνει καλά. Και εκεί έρχεται η «επικοινωνία» για να αποτελειώσει την «πολιτική». Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε εμβολιαστικά κέντρα για να χαιρετίσει ηλικιωμένους (προς εμβολιασμό) πολίτες. Αμήχανους μπροστά στην κάμερα αλλά και μπροστά στην πρωθυπουργική άνεση και ευδιαθεσία που παρέπεμπαν σε παλαιότερες προεκλογικές περιόδους», υπογραμμίζει ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός και διατυπώνει μια σειρά από ερωτήματα:

«Αλήθεια τόσο σίγουροι είναι οι (όποιοι)επικοινωνιακοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού για το θετικό τηλεοπτικό αποτύπωμα αυτής της εμβολιαστικής περιοδείας; (Όταν, μάλιστα, χιλιάδες «ευπαθείς πολίτες» -για παράδειγμα διαβητικοί- δεν έχουν ιδέα πότε θα εμβολιαστούνε;) Η τηλεοπτική υπεροπλία της κυβέρνησης δημιουργεί ψευδαίσθηση μηντιακού «άτρωτου» αλλά η κοινωνία πόσο εμπιστεύεται τα κανάλια; Δηλαδή χθές βράδυ (Κυριακή 07/03) ποιόν πίστεψαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες; (και πάντως κρίσιμες ομάδες μετακινούμενων ψηφοφόρων-swing voters). Τον κυριακάτικο anchorman του (για παράδειγμα) ΣΚΑΙ ή το Twitter;. Η (σοβαρή) κυβερνητική εκπρόσωπος ποιόν πείθει με αυτά που αναγκάζεται να λέει και (κυρίως) με τον τρόπο που τα λέει; Δεν καταλαβαίνουν ότι εξελίσσεται σε «θηλυκό Χαρδαλιά» χωρίς το πολιτικό «λίπος» (απόθεμα) από την (τουλάχιστον μηντιακά) επιτυχή διαχείριση της «πρώτης πανδημίας» από το οποίο «λίπος» ο Νίκος Χαρδαλιάς ακόμη «τρώει»;».

Σε άλλο σημείο του άρθρου, ο κ. Ντινόπουλος βάζει στο στόχαστρό του και στον Στέλιο Πέτσα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Την «μηντιακή σχιζοφρένεια» συμπληρώνει ο Στέλιος Πέτσας που συνεχίζει να κυριαρχεί (ελέω «λίστας» προς τα κανάλια και προς τους δημοσιογράφους) στα τηλεοπτικά παράθυρα εκφέροντας γνώμη για κάθε επιστητό».

«Η πολιτική «φώτιση» , πάντως, δεν φαίνεται να απασχολεί την κυβέρνηση που εξακολουθεί να πορεύεται με την κατά Θουκυδίδη «αμεριμνησία του νικητή». Γι’ αυτό η «φώτιση» αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται μια πολιτική υπόθεση άλλων», καταλήγει στο άρθρο του.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...