«Πρέπει να τον σκοτώσαμε» – Ανατριχιαστικός διάλογος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη

Ανατριχιαστικοί είναι οι διάλογοι που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της αντιτρομοκρατικής και αφορούν στον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη.

Ο διάλογος γίνεται λίγα λεπτά μετά το περιστατικό που σημειώθηκε περίπου στις 19.20. Προφανώς, πάνω στον πανικό που επικράτησε, ο ένας εκ των δύο που συνομιλούν έχει την εικόνα ότι οι αστυνομικοί που χτυπήθηκαν σοβαρά είναι δύο.

Α. Έλα που είσαι;

Β. Έλα. Σε ταξί προς τα Εξάρχεια θες να βρεθούμε εκεί;

Α. Έλα τη κάνω και εγώ. Ο …. έχει μπει σε ένα σπίτι.

Β. Ωραία έλα Εξάρχεια

Α. Από Συγγρού είναι όλα ανοιχτά όλα καλά.

Β. Πού Εξάρχεια; Ταράτσα;

Β. Πρέπει τον έναν να τον σκοτώσαμε

Α. Όντως;

Β. Ναι μάλλον τον σκοτώσαμε τον έναν

Α. Φύγε φύγε

Β. Πιάσαμε δυο, πρέπει να τους σκοτώσαμε, ο ένας ανάσαινε

Καταγράφηκε όλη η επίθεση από ανοικτό κινητό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται υλικό από την επίθεση κατά του αστυνομικού καθώς το κινητό ενός εκ των συμμετεχόντων στα επεισόδια παρακολουθείτο με εισαγγελική διάταξη από τον κοριό της αντιτρομοκρατικής. Ακούγεται μάλιστα άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί να λειτουργεί ως οργανωτής και να παροτρύνει τους υπόλοιπους.

Εξάλλου χθες, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο ένας κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 28χρόνου αστυνομικού.

Πρόκειται για τον 22χρόνο, ο οποίος είχε συλληφθεί πρώτος για την επίθεση. Αυτή είναι η τρίτη προφυλάκιση για τον άγριο ξυλοδαρμού του αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...