Πώς στήθηκε το αφήγημα του «καλού ΠΑΣΟΚ» και ποιους σκοπούς εξυπηρετεί

Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται και γράφεται η φράση «καλό ΠΑΣΟΚ», αναφορικά με τα στελέχη του άλλοτε κραταιού κόμματος, που αξιοποιήθηκαν ή αξιοποιούνται τώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφορμή γι’ αυτή την κουβέντα – την οποία άνοιξε με διαρροές το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου –  στάθηκε η πρόταση του πρωθυπουργού ν’ αναλάβει την ηγεσία του ΟΟΣΑ η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η πρόταση αυτή βρήκε πολλούς επικριτές τόσο στα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, όσο και μέσα στην Πειραιώς και έτσι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αποφάσισαν ότι πρέπει να διαχωριστεί το παλιό ΠΑΣΟΚ σε «καλό» και «κακό», έτσι ώστε να καμφθούν τα αρνητικά σχόλια.

Στο «καλό ΠΑΣΟΚ» συγκαταλέγονται μόνο όσοι αξιοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή θα αξιοποιηθούν στο μέλλον και στο «κακό ΠΑΣΟΚ» όλοι οι υπόλοιποι και φυσικά αυτοί που συνεργάστηκαν ή συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική τόσο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και στα στελέχη αυτά που συνεργάστηκαν μαζί του.

Προκειμένου, λοιπόν, να δικαιολογήσουν τη «μεταγραφή» στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τη Νέα Δημοκρατία και να μην μπορεί να σταθεί κριτική σε σχέση με τις «μεταγραφές» του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησαν το αφήγημα του «καλού ΠΑΣΟΚ».

Γιατί σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...