Πολλά νεύρα είχε ο Χρυσοχοΐδης στο Mega – «Δεν είστε συνήγορος του Πολίτη» (video)

Με ύφος αυταρχικό και αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο απαντούσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega με αφορμή το νέο νομοσχέδιο «διαχείρισης συναθροίσεων».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν αστυνομικό να χτυπά διαδηλωτή με την ασπίδα των ΜΑΤ απάντησε «δεν είστε Συνήγορος του Πολίτη, δεν κάνετε εξέταση»

-«Γιατί έπρεπε να χτυπηθεί ο άνθρωπος που ήταν κάτω;»

-«Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό. Δεν θέλω, βλέποντας ένα περιστατικό να πρέπει να βγάζω αποτελέσματα και να βγάζω συμπεράσματα, θα είναι απαράδεκτο… Γιατί οι διαδηλωτές οι οποίοι έπρεπε να διαδηλώσουν ειρηνικά, έκαναν επίθεση;»

-«Εξ όσων είδα οι δύο άντρες είναι ακινητοποιημένοι στο έδαφος, δεν είναι σε θέση».

-«Λοιπόν…κοιτάξτε…δεν είστε, δεν είστε Συνήγορος του Πολίτη, δεν κάνετε εξέταση», ήταν αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ της δημοσιογράφου και του Μ. Χρυσοχοϊδη.

Όταν, δε, η συζήτηση έφτασε στον ασύλληπτο Χρήστο Παππά, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε:

«Δεν θα το πω σε σας, δεν θα το πω σε σας. Όταν θα συλληφθεί θα το ανακοινώσω. Και θα συλληφθεί να είστε βέβαιη για αυτό».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...