Ποιος μοίρασε στην Ελλάδα την εικόνα του Άδωνη να φωτογραφίζει τους πολυέλαιους στο Άμπου Ντάμπι

Κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Άμπου Ντάμπι και τον δείχνει να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους σε συνάντηση.

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber και ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να κοιτάει -ίσως με απορία- τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε αναπαυτική στάση σε πολυθρόνα φωτογραφίζει το ταβάνι και τα φωτιστικά.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην Ελλάδα, προκαλώντας πλήθος επικριτικών αναφορών για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ υπήρξαν και σχόλια που μιλούσαν για «συμπεριφορά τουρίστα».

Το επίμαχο στιγμιότυπο πάντως, ίσως έχει και εσωκομματική διάσταση, καθώς μοιράστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ και στα social media, από το υπουργείο Εξωτερικών. και συγκεκριμένα από τον υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη, με ευθύνη φυσικά του επικεφαλής Νίκου Δένδια.

Έτσι, προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για το αν η φωτογραφία «ξέφυγε» και δόθηκε κατά λάθος στη δημοσιότητα, ή αυτό έγινε σκόπιμα ώστε να μείνει έκθετος ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό ότι βρίσκονται σε αντίπαλα εσωκομματικά στρατόπεδα με τον Νίκο Δένδια.

Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter, ότι η συνάντηση στη φωτογραφία δεν ήταν επίσημη και ότι πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα vip του αεροδρομίου.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...