Ποιες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων είναι ανοικτές για τους επαγγελματίες

Στην επαναλειτουργία των καταστημάτων τους προχωρούν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ώστε να εξυπηρετήσουν όχι κοινούς καταναλωτές, αλλά επαγγελματίες.

Η Leroy Merlin ουσιαστικά αποτέλεσε τον… πρόδρομο καθώς δεν έκλεισε το κατάστημά της σε καμία στιγμή του lockdown και σιγά σιγά ακολουθούν κι άλλες μεγάλες εταιρίες γι αυτούς που θέλουν να αγοράσουν προϊόντα με χρήση επαγγελματικού ΑΦΜ.

Όπως γράφει η Καθημερινή, ακολούθησε η αλυσίδα Praktiker, κι ο όμιλος Φουρλή που λειτούργησε το κατάστημα ΙΚΕΑ επί της λεωφόρου Κηφισού και σκοπεύει να εξετάσει το εάν είναι προς το συμφέρον του να λειτουργήσει και άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Επίσης, λειτουργεί πλέον κανονικά τα καταστήματά της η αλυσίδα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού «Καυκάς», ενώ από χθες το «Πλαίσιο» το οποίο άνοιξε 12 καταστήματά του.

Από αύριο αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα μέρους των καταστημάτων της και η αλυσίδα «Κωτσόβολος».

Για να εισέλθει κάποιος σε κατάστημα θα πρέπει:

να διαθέτει βεβαίωση αδείας κυκλοφορίας επιτηδευματία ή ελεύθερου επαγγελματία ή μέλους διοίκησης από το σύστημα «Εργάνη»

ή να έχει εκτυπώσει τα στοιχεία μητρώου από το Taxisnet ή να διαθέτει δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας.

Επιτρέπονται αγορές μόνο με έκδοση τιμολογίου, ενώ απαγορεύεται η είσοδος συνοδού στο κατάστημα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...