Πιθανό το άνοιγμα σχολείων πριν τις γιορτές, με πρώτα τα Δημοτικά – Τι λέει η Κεραμέως (ηχητικό)

Προτεραιότητα παραμένει για την κυβέρνηση το άνοιγμα των σχολείων, ωστόσο το υπουργείο Παιδείας δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει τις εισηγήσεις των ειδικών και να πράξει αναλόγως.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τα σχολεία θα ανοίξουν πριν τις γιορτές με πρώτα τα Δημοτικά για να ακολουθήσουν Γυμνάσια και Λύκεια.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες και πάντα με βάση το πώς θα εξελίσσεται η κατάσταση με τον κορονοϊό και κυρίως με τα κρούσματα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει εισήγηση για διεξαγωγή rapid tests στα σχολεία, η υπουργός τόνισε ότι δεν έχει στα χέρια της κάτι τέτοιο, ενώ σε ό,τι αφορά στην τηλεκπαίδευση, ανέφερε ότι τα όποια προβλήματα στο δίκτυο έχουν πλέον ξεπεραστεί και πλέον τα μαθήματα γίνονται κανονικά.

«Τίποτα δεν αντικαθιστά τη διά ζώσης διδασκαλία. Όταν, όμως, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες η τεχνολογία προσφέρει πολύτιμα πράγματα».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...