Πιθανή η διεύρυνση του ωραρίου ως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα στην εστίαση (video)

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα εμφανίστηκε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, καθώς, όπως είπε, τα υπάρχοντα είναι ήδη πάρα πολλά και «δεν γίνεται να φορτώνουμε συνεχώς τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους γιατί ίσως να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα μπορεί να παρουσιάζει τελευταία μια αύξηση κρουσμάτων, εντούτοις η εικόνα της παραμένει καλή συγκριτικά με άλλες χώρες, ενώ αναφερόμενος στην Αττική εξήγησε ότι «υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ».

Ο κ. Πέτσας παραδέχθηκε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται με τα μέτρα, όμως αν οι πολίτες σταματήσουν να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, θα έχουμε μεγάλη έξαρση κρουσμάτων.

Κλείνοντας με τα του κορονοϊού, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει το ωράριο των καταστημάτων εστίασης μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα, καθώς επίσης και το να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους.

«Δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή»

Σχετικά με τις δηλώσεις Κοντονή και τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας είπε ότι «δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή, ούτε για μας ούτε για όσους δεν είναι λωτοφάγοι». 

Όπως είπε, αντί να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για τα όσα δήλωσε ο Κοντονής, είδαμε εσωκομματικά μαχαιρώματα. 

Ερωτηθείς γιατί δεν ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας που κατέθεσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της παρεπόμενης ποινής στερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων, ο κ. Πέτσας είπε ότι με αντισυνταγματικές και πρόχειρες τροπολογίες δε μπορεί να δοθεί μια λύση.

Όσον αφορά το μέλλον, θα δούμε τι πρέπει να γίνει μετά την ανακοίνωση των ποινών και θα γίνουν τροποποιήσεις, επεσήμανε.

Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν ότι μπορούσαν να «συνεργάζονται» όταν βόλευε, είπε ο κ. Πέτσας και προσέθεσε «κανένα περιθώριο σε τέτοια ναζιστικά μορφώματα».

Τέλος, τόνισε ότι για το μέλλον απαιτείται τροποποίηση. Για το παρελθόν όμως, για τη δίκη αυτή που συγκλόνισε την Ελλάδα, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...