Πέντε σημαντικές διακρίσεις για τα Goody’s Burger House στα Εstia Awards 2021

Τα Goody’s Burger House διακρίθηκαν στα Estia Awards 2021 αποσπώντας πέντε διαφορετικά βραβεία, για επιτεύγματα σε διάφορους τομείς της δραστηριότητάς τους, με κορυφαία την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Best in Burger».

Η γνωστή αλυσίδα απέσπασε χρυσό βραβείο και στην κατηγορία «Covid-Safe Practices», για τα συστήματα υγείας και ασφάλειας εργαζόμενων και πελατών που εφαρμόζει. Επιπλέον, διακρίθηκε για τα vegan Meat-Free Burgers, όντας η πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα που εισήγαγε στο μενού της την εναλλακτική του μπιφτεκιού χωρίς κρέας.

Οι διακρίσεις συμπληρώνονται από δύο βραβεία στις κατηγορίες «Green Practices» και «Social Responsibility» αντίστοιχα, τα οποία αναδεικνύουν τις πρακτικές της μάρκας σε σημαντικούς τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρώτο αφορά στην εισαγωγή των νέων, 100% ανακυκλώσιμων και 100% βιοδιασπώμενων συσκευασιών delivery, που συνεισφέρουν σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρίας.

Το δεύτερο, επιβραβεύει τον μακροβιότερο θεσμό κοινωνικής προσφοράς για παιδιά στην Ελλάδα, το ArGOODaki των Goody’s Burger House, το οποίο εδώ και 19 χρόνια συνεισφέρει έμπρακτα στην εξασφάλιση μιας υγιούς και ποιοτικής διαβίωσης παιδιών και νέων.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση των «Goody’s Burger House» στην ελληνική αγορά, η οποία αποδίδεται πρωτίστως στη διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και στη συνέπεια και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά το σύνολο της δραστηριότητας της αλυσίδας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...