«Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη» (video)

Για την κατάσταση της υγείας της μετά την περιπέτεια που είχε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου (20/03) μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του «OPEN TV» και τόνισε ότι πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. Αναφέροντας πως δεν έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη, έχοντας πριν από μια ημέρα αποκαλύψει ότι πλέον ζουν χωριστά, μετά από 35 χρόνια γάμου.

«Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Εκδηλώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες στο νοσοκομείο, έπρεπε να παραμείνω, αλλά επειδή το παιδί ήταν μόνο, αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω στο σπίτι μου. Παίρνω τη φαρμακευτική μου αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Πιστεύω, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε η κυρία Πατούλη για την κατάσταση της υγείας της.

Στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι ο σύζυγός της δεν επικοινώνησε μαζί της, αλλά ούτε και την επισκέφθηκε. «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Περνάω το Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω παρακολουθήσει τα κανάλια για να δω τι είπε ο κ. Ρώμας. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, είναι αυτοί που με αγαπάνε πραγματικά και το έχουν αποδείξει. Στέκονται κοντά μου με φυσική παρουσία», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία ημέρα, η Μαρίνα Πατούλη, πάλι μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», είχε επιβεβαιώσει ότι αυτό το διάστημα η ίδια και ο Γιώργος Πατούλης, έπειτα από 35 χρόνια γάμου, ζουν χωριστά αλλά, όπως δήλωσε, ως γυναίκα παλεύει και θα συνεχίσει να το κάνει για την οικογένειά της:

«Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι “όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση”. Αυτό που θέλω, όμως, να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο.

Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία».

(πληροφορίες από OPEN TV, ethnos.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...