Παραβίασαν τα μέτρα για τον κορονοϊό και συνελήφθησαν για κλοπές στην Ελευσίνα

Παραβίασαν τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές στην Ελευσίνα. Ο λόγος για δυο ρομά ηλικίας 16 και 18 ετών. Αρχικά εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια μετακίνησης.

Τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο και, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο τμήμα ασφαλείας Ελευσίνας, διαπιστώθηκε πως μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και διαρρήξεις από σπίτια στην περιοχή.

****
Εν τω μεταξύ, ένας 24χρονος διαρρήκτης δεν πτοήθηκε όπως φαίνεται από το απαγορευτικό κυκλοφορίας και τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/11) έπιασε «δουλειά» στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Εκεί, λοιπόν, διέρρηξε ένα ψητοπωλείο, ένα συνεργείο, ένα κατάστημα εστίασης, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και ένα κρεοπωλείο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

O 24χρονος εκτός από τα χρήματα που βρήκε στις ταμειακές μηχανές των καταστημάτων, πήρε ένα τάμπλετ από το συνεργείο, κρέατα από το ψητοπωλείο, γλυκά, ποτά και τρόφιμα από το κατάστημα εστίασης.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Τανάγρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

(πληροφορίες από lawandorder.gr, lamiareport.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...