Παράταση στην… παράταση του lockdown και άνοιγμα στις 15 Μαρτίου «βλέπει» ο Γώγος

Αν και μόλις σήμερα ξεκίνησε η παράταση στο… προηγούμενο lockdown, η άποψη κάποιων ειδικών είναι ότι ενδεχομένως να μην είναι αρκετή η μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Χαράλαμπος Γώγος, ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα μία εβδομάδα σκληρών μέτρων και αντί να χαλαρώσουμε στις 8, να πάμε τελικά ως έχει μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Ο καθηγητής Παθολογίας υποστήριξε ότι από τη μία πλευρά υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και από την άλλη έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας.

«Ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο 15νθήμερο.

Ο κ. Γώγος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν όπως προβλέπεται τα μέτρα, καθώς όπως είπε, «υπάρχει θέμα στην τήρηση».

Εμφανίστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά και σημείωσε πως από τα πρώτα που θα ανοίξουν θα είναι το λιανεμπόριο καθώς είναι λιγότερο επιβαρυντικό από άλλες δραστηριότητες.

Ερωτηθείς για την Τσικνοπέμπτη είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς ενώ σχετικά με το Πάσχα δήλωσε ότι δεν αποκλείεται οι εκκλησίες να είναι ανοικτές.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...