Παράταση στην… παράταση του lockdown και άνοιγμα στις 15 Μαρτίου «βλέπει» ο Γώγος

Αν και μόλις σήμερα ξεκίνησε η παράταση στο… προηγούμενο lockdown, η άποψη κάποιων ειδικών είναι ότι ενδεχομένως να μην είναι αρκετή η μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Χαράλαμπος Γώγος, ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα μία εβδομάδα σκληρών μέτρων και αντί να χαλαρώσουμε στις 8, να πάμε τελικά ως έχει μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Ο καθηγητής Παθολογίας υποστήριξε ότι από τη μία πλευρά υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και από την άλλη έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας.

«Ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο 15νθήμερο.

Ο κ. Γώγος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν όπως προβλέπεται τα μέτρα, καθώς όπως είπε, «υπάρχει θέμα στην τήρηση».

Εμφανίστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά και σημείωσε πως από τα πρώτα που θα ανοίξουν θα είναι το λιανεμπόριο καθώς είναι λιγότερο επιβαρυντικό από άλλες δραστηριότητες.

Ερωτηθείς για την Τσικνοπέμπτη είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς ενώ σχετικά με το Πάσχα δήλωσε ότι δεν αποκλείεται οι εκκλησίες να είναι ανοικτές.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...