Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εθνική Οδό – ΚΤΕΛ με 48 επιβαίνοντες «λαμπάδιασε» εν κινήσει (video)

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού και η ψυχραιμία των επιβαινόντων ήταν η αιτία που αποφεύχθηκε η τραγωδία στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν στο ύψος του Μαρτίνου, στη Φθιώτιδα, λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης «λαμπάδιασε» εν κινήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω μηχανικής βλάβης. Ο οδηγός αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα τη φωτιά, ακινητοποίησε το όχημα και άνοιξε τις πόρτες.

Και τα 48 άτομα που επέβαιναν αντέδρασαν επίσης γρήγορα και βγήκαν τρέχοντας από την καμπίνα εκκενώνοντάς τη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά όπως και σχεδόν όλες οι αποσκευές, σύμφωνα με όσα αναφέρει το tvstar.gr, αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα που έσπευσαν στο σημείο επιχειρούσαν για τουλάχιστον μία ώρα για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ οι επιβάτες περίμεναν μέσα στη βροχή για πολλή ώρα άλλο λεωφορείο των ΚΤΕΛ προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...