Παγώνη: Να αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 και να ανοίξουν σχολεία και λιανεμπόριο

Κάθετα αντίθετη με το ισχύον μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18.00 τα Σαββατοκύριακα εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη και κάλεσε για άρση του και μάλιστα άμεσα, ενώ ισχυρίστηκε ότι στις 15 Μαρτίου θα πρέπει να ανοίξουν συγχρόνως σχολεία και λιανεμπόριο.

«Θα πρέπει να γίνονται περισσότερα τεστ το Σαββατοκύριακο για να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Τα ωράρια των σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επεκταθούν. Δεν το συζητάω. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα θα πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν γίνεται όπως βλέπετε. Βλέπουμε ότι οι ουρές στα σούπερ μάρκετ είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Δεν είναι lockdown αυτό που έχουμε. Είναι δυνατόν το Σάββατο να κλείνουμε στις 18.00; Ο κόσμος τελειώνει τις δουλειές του στις 17.00, πάει να ψωνίσει και έτσι σχηματίζονται ουρές στα σούπερ μάρκετ. Φυσικά και πρέπει να αλλάξει αυτό και να πάει η απαγόρευση στις 21:00».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Παγώνη πρότεινε στις 15 Μαρτίου να ανοίξουν όλα τα σχολεία και τα καταστήματα, ενώ ήταν πολύ… αυστηρή για την Τσικνοπέμπτη, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα:

«Να σκεφτείτε τους ανθρώπους που δίνουν μάχες αυτή τη στιγμή και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα. Να καθίσει ο κόσμος σπίτι του, να ψήσει, να ακούσει τη μουσική του και να ξεχάσουμε Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα. Αν ο καθένας μας μετά από έναν χρόνο δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί τι να σας πω τώρα;».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...