Οριστικό το «Megxit»: Επίσημο το διαζύγιο Χάρι και Μέγκαν με το Μπάκιγχαμ

Σε διακοπή των σχέσεών τους με τα ανάκτορα προχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας ότι δε θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, είχαν αποφασίσει να απομακρυνθούν για ένα δοκιμαστικό διάστημα 12 μηνών από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, μετακομίζοντας στη Βόρεια Αμερική. Έτσι, η οριστική αποχώρηση τους, ανακοινώθηκε λίγο πριν από την εκπνοή αυτής της χρονικής περιόδου.

Το Παλάτι, εξέφρασε τη λύπη της βασίλισσας Ελισάβετ για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «παραμένουν πολυαγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Σημειώνεται, ότι οι επίτιμοι στρατιωτικοί τίτλοι του 36χρονου Χάρι και οι τίτλοι βασιλικής αιγίδας οργανισμών που έχουν απονεμηθεί στον ίδιο και στην 39χρονη σύζυγό του «θα αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας».

Υπενθυμίζεται, πως όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, οι δούκες του Σάσεξ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, ετοιμάζονται να δώσουν μια «προσωπική» συνέντευξη για τη ζωή τους στη δημοφιλή Οπρα Γουίνφρεϊ.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...