Ομηρία στο Παρίσι: Άνδρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε (video)

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η υπόθεση ομηρίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη Ντόμοντ, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ένας άντρας αφού κρατούσε σε ομηρία την εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στην επιχείρησή τους, τη σκότωσε και στη συνέχεια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο ένοπλος, που ταυτοποιήθηκε από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ως διευθυντής μιας εταιρείας, είχε ταμπουρωθεί μέσα στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με το RT αρκετά άτομα βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης την ώρα του συμβάντος, αλλά δεν είναι σαφές εάν κρατήθηκαν επίσης όμηροι ή βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου και ο άντρας είχε προηγουμένως καταδικαστεί για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...