Οι αρχές της Τουρκίας κατέσχεσαν 220 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο από τη Βραζιλία (video)

Οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν 220 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που έφτασε σε λιμάνι της νότιας ακτής της Τουρκίας από τη Βραζιλία, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (20/10) η τοπική εισαγγελία.

Η αστυνομία της επαρχίας της Μερσίνης βρήκε την κοκαΐνη σε κοντέινερ που περιείχε πακέτα με χαρτί, πρόσθεσε η εισαγγελία, σημειώνοντας ότι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν εικόνες από αστυνομικούς με έναν εκπαιδευμένο σκύλο να κάνουν έρευνα σε κοντέινερ και να βγάζουν πακέτα με κοκαΐνη από κουτιά με ετικέτες στις οποίες αναγράφεται ότι περιέχουν πακέτα με χαρτιά Α4.

Η Τουρκία βρίσκεται στον λεγόμενο βαλκανικό διάδρομο του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ο οποίος χρησιμοποιείται για την προμήθεια της Δύσης με ναρκωτικές ουσίες από την Ασία και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης ηρωΐνης που μεταφέρεται από το Αφγανιστάν στην Ευρώπη.

Η Άγκυρα δηλώνει ότι το λαθρεμπόριο ναρκωτικών αποτελεί μια από τις κύριες πηγές χρηματοδότησης τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η Τουρκία έχει διευρύνει τα τελευταία χρόνια τις επιχειρήσεις της κατά του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, έπειτα από μια αύξηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και των θανάτων από την χρήση συνθετικής μαριχουάνας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφία: anadolu agency

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...