Ο Βορίδης παραδέχθηκε την αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων – Η απάντηση του Ραγκούση (video)

Με έναν αρκετά κυνικό τρόπο ο Μάκης Βορίδης παραδέχθηκε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, την αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων.

Όπως όμως υποστήριξε αυξήθηκε μόνο κατά 321 άτομα επιβαρύνοντας κατά 5 εκατ. ευρώ τον προϋπολογισμό.

«Πάμε, όμως, να δούμε και τη διαφορά. Η διαφορά μαζί με αυτό είναι τριακόσια είκοσι ένα άτομα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης. «Πόσο θέλετε; Θέλετε 1.500 ευρώ επί δώδεκα, 5.000.778» υπολόγισε μάλιστα, αναφερόμενος στο επιπλέον μισθολογικό κόστος ανά έτος και παραβλέποντας προφανώς την προεκλογική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μείωση των μετακλητών, την οποία του τη θύμισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο σχολείο λέγαμε «έχει άλλο πιο έξυπνο παιδί από εσένα η μάνα σου;» σχολίασε με νόημα ο Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας στον υπουργό Εσωτερικών.

Στην παρέμβασή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπενθύμισε ότι από τις βασικές προεκλογικές και προσωπικές πολιτικές σημαίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν οι προσλήψεις των μετακλητών. «Και έρχεστε εσείς εδώ μετά από ενάμισι χρόνο διακυβέρνησης και αναγνωρίζετε ότι έχετε πάρει περισσότερους μετακλητούς από αυτούς που υπήρχαν το ’19» παρατήρησε.

«Ο υπολογισμός σας έβγαλε 321 παραπάνω. Και έρχεστε κ. Βορίδη και αναγνωρίζετε εδώ ότι έχετε προσλάβει περισσότερους μετακλητούς, που κοστίζουν πολύ περισσότερο στον Έλληνα φορολογούμενο και αντί να ζητήσετε συγγνώμη για όσα λέγατε προεκλογικά, ζητάτε και τα ρέστα; Ε αυτό δεν γίνεται» υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...