Ο Τσακαλώτος μας θυμίζει την ανακοίνωση της ΝΔ για το κλείσιμο της Εθνικής λόγω χιονιού το 2017

Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο άσκησε κριτική η Νέα Δημοκρατία τον Δεκέμβρη του 2017, μετά από απόφαση της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει η Εθνική Οδός λόγω έντονης χιονόπτωσης, όπως μαρτυρούν άλλωστε και τα σχετικά ρεπορτάζ της εποχής.

Την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κι αφού την παράθεσε τόνισε πως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδεχθεί ότι είναι ανίκανος, γιατί περί ανικανότητας έκανε λόγο τότε η ανακοίνωση ή που θα παραδεχθεί ότι όλη την προεκλογική περίοδο ήταν λαϊκιστής.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, εντελώς τυχαία, είδα μία ανακοίνωση της ΝΔ από τις 23/12/2017:

“Μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία – και μάλιστα όχι τόσο έντονη – αποδείχθηκε αρκετή για να αναδειχθεί και πάλι η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού.

Τα ερωτήματα είναι αυτονόητα:

Ποιος φταίει που μια προαναγγελθείσα χιονόπτωση έγινε αιτία να κλείσει ο βασικότερος δρόμος της χώρας που συνδέει τη βόρειο και τη νότιο Ελλάδα;

Γιατί η Κυβέρνηση ολιγώρησε και πάλι να αντιμετωπίσει μια συνηθισμένη κακοκαιρία;

Η απάντηση είναι μια λέξη. Ανικανότητα”.

Με βάση αυτή την ανακοίνωση της ΝΔ, το χθεσινό κλείσιμο της εθνικής, και τα ανεκδιήγητα ρεπορτάζ από δημοσιογράφους που παλαιότερα έψαχναν 100.000 στα ATM και χθες λέγανε πόσο δίκιο έχει η φοβερή κυβέρνηση υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

  1. Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί δημοσίως σε ένα διάγγελμα ότι είναι ανίκανος. Θα δούμε και ένα ενδιαφέρον διάγγελμα έτσι για αλλαγή.
  2. Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί ότι σε όλη τη προεκλογική περίοδο ήταν λαϊκιστής για κάθε πιθανό θέμα: Την κακοκαιρία, τις Πρέσπες, την οικονομία τη διαπραγμάτευση, την εποχική γρίπη, τους πολιτικούς εξόριστους και τους εξωγήινους».

Σήμερα, εντελώς τυχαία, είδα μία ανακοίνωση της ΝΔ από τις 23/12/2017:”Μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία – και μάλιστα…

Posted by Ευκλείδης Τσακαλώτος on Wednesday, February 17, 2021

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...