Ο Τραμπ σχεδιάζει δυναμική επιστροφή στα social media και μάλιστα με… δική του πλατφόρμα

Έχοντας δεχτεί «μπλόκο» στην πρόσβαση στο αγαπημένο του Twitter, το Facebook, YouTube και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μετά τα αποτρόπαια επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου και της εισβολής των ακροδεξιών οπαδών του στο Καπιτώλιο (με τραγικά αποτελέσματα), την οποία φέρεται να ενθάρρυνε, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να επιστρέψει και πάλι στον κόσμο των «social media».

Αυτή τη φορά, σκοπεύει, ωστόσο, να δημιουργήσει τη δική τουπλατφόρμα, όπως είπε σύμβουλός του. «Νομίζω πως θα δούμε τον πρόεδρο Τραμπ να επιστρέφει στα social media πιθανότατα μέσα σε δύο με τρεις μήνες», δήλωσε στο «Fox News» ο Τζέισον Μίλερ, προσθέτοντας πως η πλατφόρμα θα είναι «το πιο καυτό εισιτήριο στα social media» και θα «επαναπροσδιορίσει πλήρως το παιχνίδι».

Σημειώνεται, ότι ο «διωγμός» του τέως προέδρου των ΗΠΑ, ως υποκινητή βίας, ερμηνεύτηκε και ως πρωτοφανές πλήγμα στα «θεμέλια» της αμερικανικής δημοκρατίας.

Ο Τραμπ χρησιμοποιούσε κατά κόρον το Twitter για πάνω από 10 χρόνια, παρακάμπτοντας τα συμβατικά ΜΜΕ και μιλώντας απευθείας στους ψηφοφόρους. Είχε μάλιστα περίπου 90 εκατομμύρια ακόλουθους στην εν λόγω πλατφόρμα. Όσο αφορά τους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου, ο Τζο Μπάιντεν με την ανάληψη των καθηκόντων του «κληρονόμησε» και τους υπάρχοντες ακόλουθους στα προεδρικά προφίλ.

Όπως σημείωσε το BBC, δεν είναι γνωστό τι πλατφόρμα ακριβώς θα χρησιμοποιήσει ο Τραμπ, με τον Μίλερ να ισχυρίζεται μόνο πως «όλοι θα περιμένουν και θα κοιτούν να δουν τι ακριβώς κάνει ο πρόεδρος Τραμπ». Ακόμη, πρόσθεσε πως ο Τραμπ είχε ήδη συναντήσεις με διάφορες ομάδες σχετικά με το εγχείρημα και ότι τον έχουν προσεγγίσει «πολλές εταιρείες». «Η νέα πλατφόρμα θα είναι μεγάλη» υποστήριξε, προβλέποντας πως ο ρεπουμπλικανός θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...