Ο Πολάκης βγάζει ξανά στη «σέντρα» τη Νικολάου για υπερκοστολογημένη απευθείας ανάθεση

Μια ακόμη απευθείας ανάθεση σε εταιρεία έβαλε στο «μικροσκόπιό» του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στρέφοντας ξανά τα πυρά του στη γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, σημειώνοντας μάλιστα ότι «δεν τη φτάνει κανείς στην υπερτιμολόγηση».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και των 70 νεκρών τη μερα,η πασίγνωστη πλέον κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,της Αντιεγκληματικής πολιτικής….
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ «ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ»!!!
Νέα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση 146.843 ευρώ (χωρίς ούτε καν για τα ματια του κόσμου πρόσκληση για διαπραγμάτευση) για αγορά ΓΑΝΤΙΩΝ ΛΑΤΕΞ με τιμή 8,2 ευρώ το κουτί των 100 γαντιων !!!!(φωτό 2-3-4)
Η ανάθεση γίνεται πάλι στην εταιρεία NEW OPTICAL SOLUTIONS που ειχε πάρει και τα γάντια νιτριλιου πριν λίγο καιρό με 15 ευρώ το κουτί (όταν η αστυνομία προμηθευόταν με 8 ευρώ) που έχει διαχειρίστρια την κυρία Ελένη Στυλιανής Αλεξανδρή ,συγγενής του αρχιεπισκόπου Καναδά που εκτός της εταιρείας επαγγέλεται και τραγουδίστρια (φωτό 5)
Για σύγκριση βάζω (φωτο6-7)πρόσφατη σύμβαση αγοράς ποσότητας γαντιων από την 6η Υπε του γνωστού Καρβέλη από τον επίσης γνωστό προμηθευτή Λαινιωτη που η τιμή είναι 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιων .ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!!(στην πιάτσα τα βρίσκεις και με 4 ευρώ αυτά τα γάντια!!!!)
Είναι προφανές πως η κυρία Νικολαου λειτουργεί με κάλυψη Χρυσοχοΐδη και Μητσοτακη όταν ξεκοκαλίζει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δημόσιο χρήμα.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ !».

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και των 70 νεκρών τη μερα,η πασίγνωστη πλέον κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,της Αντιεγκληματικής…

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, March 22, 2021

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...