Ο Πέτσας, οι διερευνητικές επαφές και τα… κουρασμένα παλληκάρια της κυβέρνησης

Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 15-16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας και Τουρκίας, είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι θα είναι ευχής έργο να αρχίσουν οι διερευνητικές υπογραμμίζοντας ότι σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση.

Σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο και ειδικότερα στις κινήσεις της στην Αμμόχωστο, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι ο Ερντογάν παραβιάζει το σημείο 18 των συμπερασμάτων της τελευταίας Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι είναι σαν να κοροϊδεύει η Τουρκία όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Αναφορικά με την πιθανότητα νέας μείωσης φόρων και εισφορών, ο Στέλιος Πέτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης παροχών ή μείωσης φόρων από τον Πρωθυπουργό. «Η βασική πυξίδα που διέπει την πολιτική μας είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, είναι περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες είναι η ασφάλεια για όλους», τόνισε και υπογράμμισε ότι αν υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια μπορεί ο Πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίας την οποία δεν έχει προβλέψει κάποιος.

Δεν υπάρχουν κουρασμένα παλληκάρια στην κυβέρνηση

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει σενάρια διεξαγωγής πρόωρων εκλογών ή ανασχηματισμού, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 προσθέτοντας ότι οι εκλογές δεν συνδέονται με την νέα κανονικότητα που θα φέρει ένα εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Στην κυβέρνηση δεν υπάρχουν κουρασμένα παλληκάρια» τόνισε αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...