Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άνοιξε… μίνι μάρκετ

Μετά την πορεία του στην πολιτική και το… τραγούδι, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης επιστρέφει στο εμπόριο για ακόμη μια φορά, καθώς επέλεξε να ανοίξει στη Θεσσαλονίκη ένα… μίνι μάρκετ.

Το νέο του εγχείρημα στεγάζεται επί της οδού Εγνατίας, κοντά στην πλατεία Βαρδάρη, υπό την ονομασία Stasi Stores, ενώ ξεκίνησε λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Το μίνι μάρκετ βρίσκεται δίπλα σε στάση του ΟΑΣΘ (καλός πελατομαγνήτης), στο οποίο και ο ίδιος δίνει το παρών τις περισσότερες ημέρες.

Όπως αναφέρει, «δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα».

Μάλιστα, κάθε πελάτης που αγοράζει ένα προϊόν, μπαίνει σε κλήρωση, όπου κάθε μήνα ο νικητής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...