Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα – Έβγαλε τα μαύρα η Μελάνια (video)

Λίγο πριν αρχίσει η τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον, το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που μετέφερε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια προσγειώθηκε στην νέα κατοικία του μεγιστάνα, την έπαυλη Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ έβλεπε μέσα στο αεροπλάνο όσα μετέδιδαν τα αμερικανικά δίκτυα για την ορκωμοσία του διαδόχου του.

Από την πλευρά της η Μελάνια Τραμπ άλλαξε ρούχα, έβγαλε τα μαύρα που φορούσε το πρωί και βγήκε από το Air Force One με ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του κατέβηκαν τα σκαλοπάτια του αεροσκάφους, ενώ ο Τραμπ χαιρέτισε προς τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Άφησε γράμμα 

Ο ρεπουμπλικανός μεγιστάνας μπορεί να μην ήταν παρών στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, κάτι που έχει να συμβεί 152 χρόνια, ωστόσο διατήρησε την παράδοση του καλωσορίσματος του διαδόχου με ένα γράμμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Εκτός από τον Τραμπ και η Μελάνια άφησε μια επιστολή στη σύζυγο του Τζο Μπάιντε, Τζιλ, το οποίο, σύμφωνα με το CNN είναι ένα «σύντομο σημείωμα καλωσορίσματος».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...