Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος μας ενημέρωσε ότι απεχθάνεται τα μεγάλα λόγια (video)

Τις απόψεις του για τη νέα του θέση, αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, στην οποία τον τοποθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε δημόσια το μεσημέρι της Δευτέρας (11/1) ο Χρήστος Ταραντίλης.

Με την έναρξη, λοιπόν, της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Ταραντίλης είπε ότι δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και ότι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι τα απεχθάνεται.

Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε. Αυτό, όμως, που μάλλον δεν έχει καταλάβει ο ίδιος είναι ότι τα όσα λέει και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τα λέει αποτελεί απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών του συνεργατών.

Ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει προσωπικές θέσεις κι απόψεις. Επικοινωνεί τις κυβερνητικές αποφάσεις και θέσεις κι απαντά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων εκπροσωπώντας αποκλειστικά την κυβέρνηση και κανέναν άλλον.

Άρα, το αν ο ίδιος απεχθάνεται ή όχι τα μεγάλα λόγια, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες. 

Και γνωρίζουμε…

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...