Ο Μητσοτάκης έκανε χιούμορ στο Υπουργικό για την Aston Martin του προκλητικού αντιδήμαρχου

Όρεξη για χιούμορ φαίνεται πως είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφορικά με την προκλητική ανάρτηση του αντιδήμαρχου Αθηναίων Νίκου Μακρόπουλου για το πόσο του έλειπε η… Aston Martin και το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν, την ώρα που ο κόσμος είναι κλεισμένος στο σπίτι του (εκτός του πρωθυπουργού που πάντα βρίσκει ελεύθερο χρόνο ακόμη και για ποδηλατάδα) περιμένοντας με αγωνία να τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, την ώρα που τον λόγο είχε η Λίνα Μενδώνη και αναφερόταν στα ευρήματα του Τατοΐου και τα βασιλικά αυτοκίνητα, «πετάχτηκε» ο κ. Μητσοτάκης: «Είναι κανένα Aston Martin;», είπε και αρκετοί γέλασαν με το σχόλιο.

Σε ανάλογο ύφος απάντησε και η κ. Μενδώνη: «Εμείς είμαστε πιο μπροστά. Έχουμε τέσσερις Rolls Roys στη βασιλική περιουσία στο Τατόι».

Φυσικά, για την πρωτοφανή επίδειξη πλούτου δεν ειπώθηκε καμιά κουβέντα αποδοκιμασίας ούτε από τον κ. Μητσοτάκη, ούτε από την κ. Μενδώνη, ούτε φυσικά πάρθηκαν μέτρα κατά του αντιδημάρχου Αθηναίων από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση της στήλης «Βηματοδότης» για το εάν θα πάρει μέτρα κατά του κ. Μακρόπουλου, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε «όχι, δεν έκανε τίποτα το ανήθικο».

Μακρόπουλος: Εκ παραδρομής στο πολιτικό προφίλ μου η ανάρτηση

Από την πλευρά του, ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στην επίμαχη ανάρτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Εκ παραδρομής, μία προσωπική ανάρτηση προς τους φίλους μου, δημοσιεύτηκε στο πολιτικό προφίλ μου, αντί του προσωπικού. Δεν επιδιώκω την δημοσιότητα και δεν το έκανα γι’ αυτό».

Ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στο σπίτι που διατηρεί εδώ και 25 χρόνια στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας, μια και η σύζυγός του είναι Γερμανίδα. «Περνάμε τα Χριστούγεννά μας σε αυτό το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και η επιχειρηματική επιτυχία, μας προσέφερε ένα επίπεδο ζωής. Η οικογένειά μου προσφέρει πάντα, ανιδιοτελώς σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Ασχολήθηκα με τα κοινά και τον Δήμο της Αθήνας για να ασχοληθώ με την ανάπτυξη της πόλης και την προσέλκυση επενδύσεων και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ο Αντιδήμαρχος της Αθήνας, αφού είπε ότι σέβεται αξίες και αρχές αλλά δεν δέχεται να τον προσβάλλουν, διευκρίνισε ότι αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα και αγόρασε την Aston Martin πριν από 40 χρόνια.

«Λυπάμαι αν προκάλεσα, έγινε χωρίς τη θέλησή μου, δεν ήταν στις προθέσεις μου και θέλω να με πιστέψετε», κατέληξε απευθυνόμενος προς το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Η προκλητική ανάρτηση:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...