Ο Λοβέρδος σπάει τη «γραμμή» του ΚΙΝΑΛ και τάσσεται με Χρυσοχοΐδη: Κι εγώ θα έκλεινα την εθνική οδό

Στο πλευρό του άλλοτε συντρόφου του στο ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στάθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσον αφορά στην απόφαση του πρώτου να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, σπάζοντας έτσι τη «γραμμή» της Φώφης Γεννηματά σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της αστοχία, έλλειψη σχεδίου κι αδυναμία να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας.

Ωστόσο, ο κ. Λοβέρδος αποφάσισε να διατηρήσει μια τελείως διαφορετική στάση, όπως φάνηκε από δηλώσεις του στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης «Status FM 107,7».

«Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών Λαμίας, είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα, όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως.

Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (σ.σ που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική) αν και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε εκείνες τις δυνατότητες τις τεχνικές που να μην κλείνουν οι δρόμοι. Και στην κεντρική και στη βόρεια Ευρώπη δύσκολα κλείνουν οι δρόμοι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σύντροφοι, λοιπόν, στο παρελθόν και ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον…

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...