Ο Κυρανάκης ανακάλεσε, μετά τον σάλο, τα όσα είπε για επιστήμονες και εμβόλιο

Τις προάλλες ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατάφερε να στρέψει και πάλι για αρνητικό λόγο τα «φώτα» της δημοσιότητας πάνω του, καθώς τα έβαλε με την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα επειδή έχει αργήσει σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο του κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, μιλώντας μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Kontra, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων».

Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν σάλο στα social media, ωστόσο παρά τις αντιδράσεις ο κ. Κυρανάκης επέλεξε την επόμενη μέρα να βγει στην αντεπίθεση επιμένοντας στην άποψή του.

Η στάση του αυτό προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις – ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ όπως μαθαίνουμε –και έτσι το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε, ή υποχρεώθηκε, ν’ ανακαλέσει τα όσα είπε.

Υπενθυμίζουμε πως η Νέα Δημοκρατία είχε επιβάλλει στον κ. Κυρανάκη «σιωπητήριο» αρκετών εβδομάδων ακριβώς πριν έναν χρόνο όταν ο βουλευτής είχε στηρίξει δημόσια το ρατσιστικό μπάρμπεκιου που διοργάνωσε η οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά.

Μένει να φανεί αν το Μέγαρο Μαξίμου θα επιλέξει και πάλι τον ίδιο τρόπο για να συνετίσει τον κ. Κυρανάκη την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά απ’ όλους να μην αμφισβητούν τους επιστήμονες και το έργο τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...