Ο Μπογδάνος ζητά την αντίδραση της ΑΧΕΠΑ για την ομιλία του Πολάκη

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή για τον Μάκη Βορίδη προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και ενημέρωσε, από το twitter, την ΑΧΕΠΑ και της ζητά ν’ αντιδράσει.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος προς τον νέο υπουργό Εσωτερικών ότι ανέλαβε τα καθήκοντά του «με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων που θα επιτρέψει είτε οριακή σας νίκη, είτε την όχι συντριπτική σας ήττα».

Ε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέβασε ένα βίντεο της γνωστής Ομάδας Αλήθειας και έγραψε ότι αυτή του η δήλωση αποτελεί προσβολή για όλους τους καλούς πατριώτες της Ομογένειας.

«Αυτή η θλιβερή κοινοβουλευτική επίθεση στον αμερικανικό ελληνισμό από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Πολάκη, είναι προσβολή για όλους τους καλούς πατριώτες που αγωνίζονται για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Δυστυχώς, αυτό απαιτεί την επίσημη αντίδραση της ΑΧΕΠΑ», έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά και έκανε αναφορά τόσο τον επίσημο λογαριασμό της ΑΧΕΠΑ όσο κι αυτόν του προέδρου της, Γιώργου Χωριάτη, έτσι ώστε να διαβάσουν τα όσα έγραψε.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...