Ο Άδωνις λέει ότι είχε πάντα «τις καλύτερες σχέσεις με τον Μητσοτάκη» – Tι έλεγε το 2011 (video)

«Με τον κ. Μητσοτάκη είχα πάντα τις καλύτερες σχέσεις», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Αλλά επειδή ξέρει ότι υπάρχει ένα βίντεο στο youtube, στο οποίο ειρωνεύεται τον ίδιο και την οικογένειά του με αφορμή την παράδοση του βουλευτικού αυτοκινήτου και το σκάνδαλο Siemens, υπογράμμισε πως: «Έχουν ψάξει να βρουν χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών μου ωρών και έχουν βρει ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων για τα βουλευτικά αυτοκίνητα».

Κι επειδή κάποιοι μπορεί να μην το έχουν δει, ας το δουν κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το αν οι δυο τους είχαν «πάντοτε τις καλύτερες σχέσεις».

Τι είχε πει στον «αέρα» το 2011 ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Δεν δέχομαι ένας τόσο ικανός συνάδελφος, ένας τόσο άξιος συνάδελφος θα πηγαίνει με τα πόδια στις υποχρεώσεις του. Δεν μπορώ να δέχομαι να έχει κάνει αυτή τη θυσία για τον ελληνικό λαό ο κ. Μητσοτάκης και εγώ να έχω αυτοκίνητο. Θα δώσω λοιπόν το αυτοκίνητό μου στον κ. Μητσοτάκη για να μπορεί να κάνει το άξιο κοινοβουλευτικό του έργο όσο καλύτερα μπορεί. Αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας πρέπει να έχει όλα τα εφόδια για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του καλύτερα.

Ιδιαίτερα, δε, ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί και μία οικογένεια την οποία τόσες πολλές δεκαετίες τόσα προσέφερε στον τόπο χωρίς ποτέ ν’ ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή τους ή οποιαδήποτε σχέση, με εταιρεία ιδιωτική, ή οποιαδήποτε άλλη. Πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους καταστρεφόμενη η περιουσία τους από την εμπλοκή τους στον ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Πράγματι αξίζει λοιπόν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μια έμπρακτη βοήθεια από εμάς κι αν κάποιος από εμάς θέλει να δώσει το δικό του αυτοκίνητο για να κάνει καλά τη δουλειά του αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος ας επικοινωνήσει μαζί μου να το δώσουμε μαζί και με το δικό μου για να μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του, αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος, ο οποίος με θυσία έγινε ένα με το χειμαζόμενο ελληνικό λαό και βρέθηκε στο κατώτατο σκαλοπάτι της υλικής απολαβής.

Δεν το αντέχει η συνείδηση μου να έχω περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαχαχα. Τα λέω, πρέπει να μείνω σοβαρός, αλλά δεν μπορώ. Χαχαχα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...