Ο Άδωνις διέψευσε τον Μητσοτάκη κι αποκάλυψε ότι δεν επέβαλαν λοκ ντάουν στη Θεσσαλονίκη λόγω… Αγίου Δημητρίου (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπήρξε εισήγηση από λοιμωξιολόγους να επιβληθεί λοκ ντάουν στη Θεσσαλονίκη πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου (26 Οκτωβρίου), αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει «από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και την πίστη» με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης διέψευσε, παράλληλα, πανηγυρικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Alpha μετά την περιβόητη φωτογραφία του – χωρίς κανένα μέτρο – στην Πάρνηθα είχε πει πως δεν του είχε πει κανένας να κλείσει η Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό δεν επιβλήθηκε καραντίνα.

«Έχω πει ότι εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα. Αλλά, ξέρετε, τότε δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε:

«Ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδας, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν οτι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Θυμίζω οτι το βασικότερο λάθος που παραδέχθηκε και ο Πρωθυπουργός στην βουλή και αυτό ήταν το για το οποίο εσείς στα κανάλια ασκείται σκληρή κριτική, ήταν αυτό. Γιατί κατά την ημέρα εκείνη, συνέρεσαν οι πιστοί. Δεν λέω οτι δεν ήθελαν να ελέγξουν, αλλά δεν ελέγχεται».

Η κυνική ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη είναι ιδιαίτερα βαρύνουσας πολιτικής, οικονομικής κ κοινωνικής σημασίας, καθώς πλέον οι ευθύνες για όσα ξεκίνησαν από του Αγίου Δημητρίου και μετά αποκτούν πλέον ονοματεπώνυμο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...