Νίκος Ανδρουλάκης ο δημοφιλέστερος στο ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας Λοβέρδος στη… ΝΔ

Μπορεί και οι δύο να ανήκουν στον χώρο του ΚΙΝΑΛ, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι έχουν την ίδια δημοτικότητα στο κόμμα τους ή σε… άλλα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται.

Ο λόγος για τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο (αμφότεροι διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ), οι οποίοι «μετρήθηκαν» σε δημοσκόπηση πριν από περίπου 10 ημέρες, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εφημερίδας, μετρήθηκαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πιο δημοφιλής «πασόκος» είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας 85% αποδοχή στους ψηφοφόρους του κόμματός του. Δεύτερος έρχεται ο Παύλος Χρηστίδης με 81%. Ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος με 73% και έπονται ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Καστανίδης.

Ωστόσο, από τη δημοσκόπηση προκύπτει κι ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο: Ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίζει υψηλότερη δημοτικότητα στη… ΝΔ από ό,τι στο ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός φτάνει σε αποδοχή το 80% ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ και σχεδόν… μηδενικό σε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ. Στον αντίποδα, το ρεκόρ αποδοχής στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το έχει ο Παύλος Γερουλάνος και ακολουθεί ο Χάρης Καστανίδης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...