Νέο «χτύπημα» στον Τραμπ: Το YouTube κατέβασε τον λογαριασμό του για μια εβδομάδα

Ακόμα μία προειδοποίηση έδωσε το YouTube στον Ντόναλντ Τραμπ, ύστερα από βίντεο που κοινοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι του, το οποίο είναι ενάντια στις πολιτικές της πλατφόρμας καθώς φέρεται να υποκινεί τη βία. Βέβαια, η εταιρία δεν παρείχε  περεταίρω πληροφορίες για το περιεχόμενο του μετά τη διαγραφή του.

Το YouTube κατεβάζοντας το συγκεκριμένο βίντεο, έκρουσε το «καμπανάκι» στον απελθόντα πρόεδρο και κατά συνέπεια, για την επόμενη εβδομάδα δεν θα μπορεί να γίνει κάποια ανάρτηση βίντεο στο κανάλι του. Συνεπώς, οι 2,76 εκ. εγγεγραμμένοι χρήστες σε αυτό δεν θα ξαναδούν βίντεο από τον Τραμπ μέχρι τη στιγμή που θα αναλάβει τα ηνία της προεδρίας των ΗΠΑ ο δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το YouTube, οι ανησυχίες για υποβόσκουσα έξαρση νέων βίαιων φαινομένων ήταν αυτές που συνετέλεσαν στο να παρθεί η απόφασή να κατεβάσει το βίντεο και να «παγώσει» το κανάλι του απερχόμενου προέδρου.

Απομένει ακόμα μία ευκαιρία πριν τον οριστικό αποκλεισμό

Σημειώνεται ότι αντίστοιχα και η δεύτερη προειδοποίηση θα μεταφραστεί σε νέο «μπλόκο» δύο εβδομάδων. Η Τρίτη ωστόσο, θα είναι και η τελευταία και θα σημαίνει αποκλεισμό του λογαριασμού.

Υπενθυμίζεται πως πριν από το YouTube, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και Twitter προέβησαν σε ανάλογα μέτρα σε βάρος του Τραμπ. Το Facebook μάλιστα, ανακοίνωσε πως έχει αναστείλει τον λογαριασμό του επ’ αόριστον, ενώ το Twitter έριξε μόνιμο «μαύρο» στο προφίλ του.

Ο Τραμπ κοινοποίησε οκτώ βίντεο την περασμένη Τρίτη, σε ένα εκ των οποίων υποστηρίζει πως η υπόθεση της παραπομπής του αποτελεί τρομερό λάθος και προκαλεί έντονη οργή.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...