Νέα Σμύρνη: Ακόμα δύο συλλήψεις από τις Αρχές για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Σε ακόμη δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη προχώρησε η ΕΛΑΣ νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Από την πρώτη στιγμή αποτελούσε θέμα τιμής για τις Αρχές να εντοπίσουν γρήγορα και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Οι δύο σημερινοί συλληφθέντες είναι γηγενείς, ηλικίας 22 και 23 ετών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεν πρώτος είναι γνωστό μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου που είχε απασχολήσει την ΕΛΑΣ και κατά την επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο δε δεύτερος ανήκει στον οπαδικό χώρο.

Στον οπαδικό χώρο φέρονται να ανήκουν κι άλλα άτομα τα οποία οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και πρόκειται να συλλάβουν εντός των επόμενων ωρών.

Στον εισαγγελέα ο 30χρονος χούλιγκαν για την επίθεση στον αστυνομικό

Ο άνδρας που φέρεται να έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό (τραυματίστηκε σοβαρά) της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στα βίαια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης (09/03), μία ημέρα μετά, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, βρέθηκε στο γραφείο της κρατικής ασφάλειας και ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι Αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του.

Πρόκειται – όπως ανέφερε το «OPEN TV» – για 30χρονο άνδρα, που έκανε σπριντ, έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί άγρια επίθεση από δεκάδες νεαρούς, ενώ πριν μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ είχαν φτάσει με μηχανές στο σημείο των επεισοδίων. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, διαμένει στη Μαγούλα και εργαζόταν ως αποθηκάριος.

Στην περιοχή αυτή συνελήφθη από τις Αρχές. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο νέος κρυβόταν σε μια αποθήκη την οποία χρησιμοποιούσε για να κρυφτεί, αφού και ο ίδιος γνώριζε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ο 30χρονος χούλιγκαν είχε απασχολήσει τις Αρχές κι άλλες φορές στο παρελθόν για οπαδική βία και ναρκωτικά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η υπόθεση είναι «δεμένη», καθώς όπως τονίζει, έχει στη διάθεσή της μαρτυρία που θέλει τον 30χρονο χούλιγκαν να βρισκόταν στο σημείο όπου ξεκίνησε το επεισόδιο με τους αστυνομικούς στην περιοχή. Σημειώνεται ότι για τη συγκέντρωση της Τετάρτης (09/03) στη Νέα Σμύρνη είχε γίνει κάλεσμα και από οργανωμένους οπαδούς ομάδων.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...