Με… Σταϊκούρα η ενημέρωση για τον κορονοϊό το απόγευμα

Το είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, όταν μίλησε για νέα μέτρα στη μάχη με τον κορονοϊό. Τα νέα οικονομικά μέτρα είναι προ των πυλών και μάλλον αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του Χρήστου Σταϊκούρα στην ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού την Παρασκευή (30/10). Αυτό επιβεβαίωσε, άλλωστε, ο Στέλιος Πέτσας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει σχέδιο δράσης ενός μήνα προκειμένου να σταματήσει η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, είχε πει την Πέμπτη (29/10) στο υπουργικό συμβούλιο ότι τα οικονομικά υπουργεία επεξεργάζονται ήδη μέτρα ανακούφισης εργαζομένων και επιχειρήσεων που θα επηρεαστούν εκ των πραγμάτων περισσότερο από τα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι τελικά (είχε ακουστεί και για τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης) το… τέταρτο πρόσωπο ανάμεσα στους Γκίκα Μαγιορκίνη, Νίκο Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη που όπως κάθε Παρασκευή στις 18:00 θα πάρουν τις θέσεις τους στο υπουργείο Υγείας για την ενημέρωση. Ο Χρήστος Σταϊκούρας αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης της οικονομίας, ώστε να ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση.

Πέτσας: Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το απόγευμα επιπλέον μέτρα στήριξης της εργασίας

Ενίσχυση των μέτρων στήριξης της εργασίας, επιπλέον αυτών που ήδη ισχύουν οριζόντια για όλους του κλάδους της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών και μέσων ενημέρωσης, θα ανακοινώσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Αυτό δήλωσε στη Βουλή, ο Στέλιος Πέτσας, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογου, που ζήτησε την ενίσχυση και στήριξη των ελληνικών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και έκανε λόγο για κατάφορη αδικία τους στην κατανομή των κονδυλίων σχετικά με την ενημερωτική καμπάνια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...