«Μαύρες» μέρες για τη Μαλεσίνα: Και 13ο θύμα του κορονοϊού – Γέμισε το νεκροταφείο (video)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μαλεσίνα όπου κάθε μέρα χάνονται ζωές, απόρροια κακής διαχείρισης της κατάστασης τόσο από τις τοπικές Αρχές όσο και από τους ίδιους τους κατοίκους.

Άλλη μία γυναίκα, αυτή τη φορά ηλικίας 64 ετών έφυγε από την ζωή ανεβάζοντας τους νεκρούς από κορονοϊό στη Μαλεσίνα στους 13 και συνολικά στον δήμο Λοκρών στους 15.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στην ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύονται δύο άνδρες από την Μαλεσίνα, ενώ χθες εκεί κατέληξε μία 66χρονη γυναίκα επίσης από την ίδια περιοχή.

Μιλώντας στα Μεσημβρινά Γεγονότα του Star Kεντρικής Ελλάδας ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, τόνισε πως «η κατάσταση σε ότι αφορά στα ενεργά κρούσματα έχει βελτιωθεί, αλλά ο αριθμός εκείνων που νοσηλεύονται παραμένει σε υψηλό επίπεδο και το θλιβερό είναι πως καθημερινά έχουμε απώλειες.».

Συνολικά μέσα στον Μάρτιο, έχουν χαθεί 20 κάτοικοι της Μαλεσίνας, την ώρα που το δίμηνο Ιανουάριο- Φεβρουάριο, είχαν πεθάνει μόλις 6. Από αυτούς οι 13 έχουν φύγει σε νοσοκομεία, ως επιβεβαιωμένα κρούσματα covid και άλλοι στα σπίτια τους.

Η τραγική αυτή εξέλιξη μάλιστα έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο νεκροταφείο στο οποίο εξαντλήθηκαν οι κενές θέσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...