Μαρτυρία 42χρονου που νόσησε από τον κορονοϊό – «Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις» (video)

O Μάκης Κυνηγόπουλος είναι 42 ετών, κάτοικος Καβάλας και έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, ενώ ο ίδιος παλαιότερα φαίνεται να είχε τις αμφιβολίες του για τον ιό. Συγκλονίζει το μήνυμά του για την περιπέτειά της υγείας του. 

Δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν έχει υποκείμενο νόσημα και όμως, πέρασε τη δοκιμασία του κορονοϊού, ευτυχώς με επιτυχία, ευρισκόμενος πλέον στο σπίτι του, σε 14ήμερη καραντίνα και συνεχίζοντας την αγωγή αντιβιοτικών.

Ο κ. Κυνηγόπουλος βρέθηκε δυο φορές στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Την πρώτη φορά ήταν ο μοναδικός ασθενής στα επείγοντα, τη δεύτερη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, όπως περιγράφει ο ίδιος την εμπειρία του στις ειδήσεις του «STAR Channel».

«Το σημαντικό γεγονός το ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου μετά από ακόμα μια μάχη, προσωπική αυτήν τη φορά με τον φονικό ιό COVID-19 που σαρώνει όλο τον κόσμο. Το πρώτο βήμα εξετελέσθη, τώρα στο σπίτι η συνέχεια της αποκατάστασης και της ενδυνάμωσης των υπολοίπων σωματικών αναγκών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς για την νοσηλεία που με/μας παρείχε εμάς τους ασθενείς με μεθοδικότητα και ζήλο. Επίσης προσωπικά όλους τους φίλους και φίλες για τη συμπαράσταση και το κουράγιο που μου δώσατε αυτές της ημέρες με τηλεφωνήματα και μηνύματα», αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Όσον αφορά στο μήνυμά του προς τον κόσμο; «Γενικό συμπέρασμα για τον ιό: Να μην το παίρνεται αψήφιστα και επιπόλαια, είναι ύπουλος και καταστροφικός, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, εμφανίζεται από μια παράβλεψη ή από έναν εγωισμό και την ψευδαίσθηση ότι είμαστε άτρωτοι! Εάν το πάθετε θα καταλάβετε ότι δεν είναι να παίζεις με την υγεία, ειδικά με τον COVID-19. Εγώ ήμουν σχετικά στους ήπιους ασθενείς, διότι φρόντισα εν μέρει να κάνω επανεξέταση την Κυριακή και με κράτησαν για νοσηλεία.

Αν το άφηνα θα προχωρούσε σε πνευμονία και ούτε καθεξής. Λοιπόν φίλοι να προσέχετε, είναι επικίνδυνα και να παίρνεται μέτρα προφύλαξης για όλους για να έχουμε την υγεία μας. Σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε προστατεύστε τους ευάλωτους δικούς σας ανθρώπους και τον εαυτό σας».

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι είναι θετική στον κορονοϊό

Εν τω μεταξύ, μία γυναίκα 40 ετών, κάτοικος Καβάλας, επιχείρηση να βάλει τέλος στη ζωή της τη Δευτέρα (16/11) στην περιοχή «Γλάστρες» του Παληού Καβάλας πέφτοντας στη θάλασσα.

Χάρη στην παρατηρητικότητα κατοίκων, όμως, της περιοχής, η γυναίκα σώθηκε, καθώς ειδοποιήθηκε έγκαιρα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τη γυναίκα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς, όπως ανέφερε στους διασώστες, επιχείρηση να αυτοκτονήσει επειδή έμαθε ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Αμέσως εφαρμόστηκαν όλες οι διαδικασίες, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

(πληροφορίες από kavalapost.gr, star)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...