Λοχίας των ειδικών δυνάμεων ο συλληφθείς για το μακελειό σε αίθουσα μπόουλινγκ του Ιλινόι

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας απαγγέλθηκαν από τις αμερικανικές Αρχές στον 37χρονο λοχία ειδικών δυνάμεων του στρατού, που συνελήφθη χθες ως δράστης μακελειού σε αίθουσα μπόουλινγκ του Ιλινόις, με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Ο ηλικίας 37 ετών Ντιουκ Γουέμπ, κατηγορήθηκε για τρεις δολοφονίες και τρεις απόπειρες δολοφονίας πρώτου βαθμού κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Don Carter Lanes, στο Rockford.

Νεκροί από τα πυρά του Γουέμπ στην πόλη Ρόκφορντ έπεσαν έπεσαν τρεις άνδρες ηλικίας 73, 69 και 65 ετών, ενώ ένας 62χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ένας 14χρονος σε σταθερή και μια 16χρονη στάθηκε τυχερή καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και πήρε ήδη εξιτήριο.

Ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι ο Γουέμπ έγινε μέλος του το 2008 και υπηρετεί ως βοηθός επιχειρήσεων ειδικών δυνάμεων και λοχίας πληροφοριών.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι που μαθαίνουμε για αυτό το τραγικό γεγονός και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες αυτών που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν», δήλωσε σε δήλωση ο συνταγματάρχης Τζον Σέινς, διοικητής της 7ης ομάδας ειδικών δυνάμεων.

«Πιστεύουμε ότι αυτή ήταν τυφλό έγκλημα, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη συνάντηση ή οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του υπόπτου και οποιουδήποτε από τα θύματα», ανακοίνωσε από την πλευρά της η αστυνομία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...