Λήξη συναγερμού στον Αλμυρό Βόλου: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε χαθεί στο όρος Όρθυς (video)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης που χάθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Όθρυ σε δασική περιοχή και είχε προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στον Αλμυρό και τον Βόλο.

Το 16χρονο κορίτσι βρέθηκε στις 7.30 περίπου το πρωί της Πέμπτης, στο ορεινό χωριό Σκοπιά των Φαρσάλων, στην άλλη πλευρά του βουνού.

Το ανήλικο κορίτσι εντοπίσθηκε από βοσκό της περιοχής και αφού του εξήγησε την ολονύχτια περιπέτεια που πέρασε, ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Η 16χρονη οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, είναι καλά στην υγεία της παρά την ταλαιπωρία της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στη δασική περιοχή του όρου Όθρυ και αναμένεται να μεταφερθεί στο σπίτι της στην Ανάβρα του Αλμυρού.

Το κορίτσι είχε μεταβεί με τον πατέρα του χθες το απόγευμα στη θέση Λυκοράχη για κτηνοτροφικές εργασίες και ο πατέρας απομακρύνθηκε για λίγο για να συγκεντρώσει τα πρόβατα του κοπαδιού που είχαν στην περιοχή και να τα βάλει στο μαντρί. Η νεαρή κοπέλα παραβαίνοντας προφανώς την προτροπή του πατέρα να μην απομακρυνθεί μέχρις ότου επιστρέψει, χάθηκε μέσα στο δάσος, γεγονός που έκανε τον πατέρα να την αναζητήσει και να ενημερώσει τις Αρχές.

Η κινητοποίηση ήταν πολύ μεγάλη από τον Αλμυρό και τον Βόλο, και όλη τη νύχτα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, αλλά και μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου και πολλοί συγχωριανοί, ερευνούσαν την περιοχή για τον εντοπισμό της 16χρονης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...