Λιάνα Κανέλλη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπει αμέσως σε καραντίνα

Άμεσα σε καραντίνα πρέπει να μπει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, εξηγώντας ότι εφόσον συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δυο ημέρες πριν ο τελευταίος βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αυτό προβλέπει το πρωτόκολλο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι θα πρέπει να ενημερωθούν για την εξέλιξη και οι κυβερνητικές αρχές στο Άμπου Ντάμπι όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός πραγματοποιώντας επίσκεψη.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά ο Ιερώνυμος βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν στο πάνελ του ΣΚΑΪ λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση της νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου λόγω κορονοϊού.

«Δεν είχε συμπτώματα»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης ανέφερε ότι ο Ιερώνυμος πριν συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στις 14 Νοεμβρίου αφού από τις 11 Νοεμβρίου ήταν σε καραντίνα, ο Χάρης Κονιδάρης είπε ότι δεν είχε συμπτώματα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...